vakantie in Dubaivliegen naar Dubai overnachten attracties en bezienswaardigheden vervoer in Dubai Dubai met kinderen  

het weer stranden winkelen eten en drinkenpraktische infolinks  

 
Handige Dubai sites

Op het internet is veel informatie te vinden over Dubai, vakanties naar Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten.
Wij hebben op deze pagina een selectie gemaakt van Dubai sites en pagina's die volgens ons de moeite waard zijn. Verder plaatsen we op deze pagina linkpartners waar we linkuitwisselingen mee doen.

Dubai voor beginners
Alles wat je wilt en zou moeten weten over Dubai. Dat is het uitgangspunt van de informatie die aangeboden wordt op Dubai voor beginners.

Dubai op zonkalender.nl
Zonkalender is een site voor verschillende landen, steden en streken laat zien wat de beste reisperiode is voor een zon- of strandvakantie. Je kunt per maand zien in welke mate de bestemming geschikt is voor een zonvakantie.
Zonkalender Dubai

Dubai op winterzon.net
De site winterzon.net biedt informatie over de geschiktheid van honderden bestemmingen als winterzonbestemming. Zo zul je op de Dubai winterzon pagina zien dat Dubai een uitstekende plek is om een winterzonvakantie te vieren.

Dubaitips.nl
Eén van de eerste Nederlandse infosites die helemaal aan Dubai gewijd is, is Dubaitips.nl. Veel goede informatie over Dubai, geschreven door echte Dubai kenners.

Dubai met kinderen
Naar Dubai reizen met kinderen of baby's? De site Dubai met kinderen geeft je alle informatie die je nodig hebt voor het reizen met kinderen naar Dubai.

 

Goedkoop naar Dubai
Dubai hoeft geen dure bestemming te zijn. De site 'goedkoop naar Dubai' laat je zien hoe je zo goedkoop mogelijk naar Dubai op vakantie kunt gaan.

Dubai top 10
De site Dubai top 10 heeft de informatie over Dubai in tien overzichtelijke onderwerpen verdeeld.

Dubai op landenportal.nl
Landenportal is een groot vakantieportaal waarop ervaren reizigers informatie plaatsen over landen, steden, eilanden en streken. Natuurlijk ontbreekt ook hier Dubai niet op.

Dubai op budgetbestemmingen.nl
Budgetbestemmingen.nl is een site die informatie geeft over goedkoop vakantie vieren op honderden vakantiebestemmingen. Ook Dubai is een mogelijke bestemming voor een lowbudget vakantie. Op de pagina Dubai als budgetbestemming lees je hier alles over.

Dubai op startpagina.nl
Startpagina.nl is de grootste portalsite van Nederland. Al sinds 1998 biedt deze site haar bezoekers pagina's aan met links per onderwerp ingedeeld. Ook Dubai is vertegenwoordigd op deze populaire site:
Dubai startpagina
Dubai bezienswaardigheden startpagina
Dubai hotels startpagina
Dubai vakantie startpagina
Burj Khalifa startpagina

Dubai op klimaatinfo.nl
De klimaatstatistieken van duizenden plekken op aarde zijn verzameld op dé Nederlandse klimaatsite klimaatinfo.nl. De gegevens over gemiddelde temperatuur, neerslag, aantal zonuren en watertemperatuur worden aangevuld met feiten en weetjes over het klimaat, zo ook bij de klimaatinfo van Dubai.

Verenigde Arabische Emiraten op landen.net
Uitgebreide landeninformatie is hetgeen waar de site landen.net in uitblinkt. Natuurlijk ontbreken hier ook de Verenigde Arabische Emiraten niet.

Verenigde Arabische Emiraten op landenportal
Een groepjes reisfanaten schrijft op de Nederlandse site landenportal.nl over verschillende landen en andere bestemmingen. Ook de informatie over de Emiraten is hier uit eigen ervaring geschreven.

Verenigde Arabische Emiraten op landenwijzer
Landenwijzer is een fraai vormgegeven landensite die zeer gevarieerde informatie biedt over alle landen ter wereld. Op de Emiraten pagina lees je alles over de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Dubai op facebook
De beste Dubai tips, nieuws en informatie vind je ook op facebook. Deze Dubai facebookpagina biedt veel leuke wetenswaardigheden over Dubai.

Dubaipagina.nl
Dubaipagina biedt uiteenlopende informatie over Dubai, waarbij alles uit eigen ervaring geschreven is. Hierdoor wordt de site slechts stap voor stap uitgebreid.

The Walk Dubai
Toeristengebied The Walk is een populaire plek binnen het nieuwe Dubai. Dit tussen het strand en de Dubai Marina gelegen onroerend goed project bestaat uit winkels, horeca, hotels en appartementen. Er is een Nederlandstalige site die speciaal aan The Walk gewijd is: thewalkdubai.nl.

Dubai in 12 uur
Stel dat je één dag in Dubai te besteden hebt? Wat ga je dan doen om optimaal van Dubai te genieten? De website in12uur.nl laat je zien hoe je 12 uur in Dubai door kunt brengen.

Dubai op steden.net
Steden.net is een magazineachtige website boordevol steden informatie en tips. Op de Dubai infopagina lees je alle Dubai tips van deze site.

Stranden in Dubai
Dubai telt veel openbare stranden en privéstranden. De site 'stranden in Dubai' geeft een fraai overzicht van de stranden in Dubai, het strandleven in Dubai en de regels die gelden op de stranden van Dubai.

Burj Khalifa Dubai
Over de hoogste toren van Dubai valt heel wat te vertellen. De site Burj Khalifa Dubai doet dat dan ook. Hier lees je alles over dit opvallende bouwwerk inclusief het brengen van een bezoek aan Burj Khalifa.

Bijzondere plaatsen in Dubai
Dubai telt aardig wat bijzondere plaatsen, straten, gebouwen en meer. De site bijzondereplaatsen.nl publiceert bijzondere plaatsen die je over de hele wereld ziet. Binnen de Emiraten-sectie van deze site staan redelijk wat bijzondere plaatsen in Dubai vermeld.

Reisadvies Dubai
De site veiligopreis.info geeft advies over veiligheid en reizen. Voor Dubai en de andere Emiraten is er een pagina met reisadvies voor deze bestemming.

Linkpartners
Linkpartners worden hieronder vermeld.

 

© Silver Media - deze site gebruikt cookies - e-mail: allesovervakanties@gmail.com